Stephen Hawking, despre actorul care a câștigat Oscarul: „Câteodată am crezut că eu sunt acolo!”

Eddie Redmayne, actorul care l-a interpretat pe Stephen Hawking, fizicianul care a reușit să supravețuiască sclerozei laterale amiotrofică, a primit Oscarul pentru cea mai bună interpretare masculină.

Stephen Hawking, celebrul teoretician al originii universului și unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani, profesor la catedra de Matematică la Universitatea Cambridge, a declarat că a văzut filmul „The Theory of Everything”, iar actorul l-a interpretat foarte bine.

„Câteodată am crezut că sunt eu acolo. Cred că implicarea lui Eddie va avea un impact emoțional masiv”, a declarat Stephen Hawking.

Actorul Eddie Redmayne a declarat că s-a pregătit foarte mult înainte să joace acest rol în film. „Când mă pregăteam pentru acest rol, una dintre cele mai suprinzătoare informații a fost că Hawking fusese complet sănătos în tinerețe. Am cunoscut specialiști extraordinari. Și luam fotografii cu Stephen și le analizam și încercam să ne dăm seama cum se manifestă boala în el”, a declarat Eddie Redmayne, potrivit Digi24.

output_Hh9RjX

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.