Steaua lui Trump de pe Hollywood Walk of Fame a fost distrusă cu târnacopul

FOTO: Captură Twitter
FOTO: Captură Twitter

Steaua președintelui american Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a fost distrusă cu un târnacop, potrivit jurnalistului Jonathan Gonzalez, de la NBCLA.

Potrivit unor martori, autorul este un bărbat, care a venit cu o cutie de chitară din care a scos un târnacop. S-a făcut repede nevăzut și poliția nu l-a prins. Câteva ore mai târziu s-a predat și foarte posibil va fi acuzat de vandalism.

Steaua lui Donald Trump a mai fost vandalizată. În 2016, un bărbat de 53 de ani a folosit un ciocan penumatic și un târnacop pentru a șterge numele președintelui american de pe stea.

Hollywood Walk of Fame se întinde de-a lungul Bulevardului Hollywood din Los Angeles. Pe stele, încorporate la distanță de aproximativ 1,8 metri apar numele unor celebrități care au marcat industria de divertisment din Statele Unite ale Americii.

Ideea a început să prindă contur în 1958. Acum sunt peste 2.500 de stele cu numele unor regizori, actori, muzicieni, producători și chiar personaje fictive.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.