Steaua ar putea juca pe stadionul Ghencea: „Un meci de rămas-bun”

FOTO: Jjmihai/Wikimedia Commons

FOTO: Jjmihai/Wikimedia Commons

Alin Predescu, decarul celor de la CSA București, liderul Ligii a IV-a, spune că există o șansă ca derby-ul cu Academia Rapid să se joace pe stadionul mare din Ghencea.

„Mi-ar plăcea foarte mult să se joace pe Ghencea pentru că am înțeles că exită și varianta aceasta. Să se joace pe terenul mare, pe stadionul mare. Eu așa am înțeles, că există varianta asta, ca un meci de rămas-bun înainte de reconstrucție. Prima variantă e Național Arena, un stadion mare, modern, pe care orice fotablist ar vrea să joace.

Dar sunt sigur că dacă am juca la noi acasă stadionul ar fi plin şi alta ar fi atmosfera. Suporterii ne-ar împinge de la spate. Naţional Arena e un stadion care ar atrage foarte multă lume neutră la meci, nu ştiu cât ne ajută asta. Pe noi ne ajută să fie cât mai mulţi stelişti adevăraţi care să ne împingă de la spate”, a spus Alin Predescu pentru Prosport.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că se vor investi 301,77 milioane de lei în stadionul Steaua din Ghencea. Stadionul Steaua modernizat ar trebui să fie gata pentru Campionatul European de Fotbal din 2020.

Stadionul Steaua modernizat va primi în Ghencea 30.500 de suporteri. Se va întinde pe o suprafață de 70.000 de metri pătrați. Pe stadionul Steaua modernizat se va putea juca la 25 de luni după ce vor fi demarate lucrările. Finanțarea va fi asigurată de la bugetul de stat, prin bugetele Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Ministerul Apărării Naționale.

În ceea ce privește echipa care va juca pe stadionul Ghencea modernizat, președintele CSA Steaua, George Boroi, spunea, în urmă cu doi ani, că „va fi o echipă care va purta numele Steaua”.

Era perioada în care CS Steaua și echipa lui Gigi Becali își căutau dreptatea în instanță. După ce echipei lui Becali i s-a interzis să mai folosească numele Steaua și a devenit FCSB, Marius Lăcătuș a fost însărcinat să construiască o nouă echipă.

Echipa de fotbal Steaua București joacă acum în liga a IV-a, pe un stadion secundar din Ghencea, este pe primul loc și are mari șanse să treacă în liga a III-a de anul viitor.

FOTO: Jjmihai/Wikimedia Commons


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version