„Spartacus”, liderul revoltei din Rahova, și-a cerut scuze: „Ami pare rău la domni polițiști”

Nouă persoane au fost reținute în urma conflictului care a avut loc în cartierul bucureștean Rahova. Potrivit Știrile Pro TV, liderul revoltei, care își spune pe Facebook „Spartacus Idolul Fetelor” și-a cerut scuze: „Ami pare rău la domni polițiști”.

Imaginea a fost postată pe pagina de Facebook a Sindicatului polițiștilor Europol. În fotografie se acesta are un ochi umflat și poartă un tricou cu Mike Tyson, același pe care îl avea și în clipul live pe care l-a postat ieri, înainte să vină polițiștii.

„După răfuiala de aseară din cartierul Rahova din București, unul dintre protagoniștii conflictului a transmis polițiștilor un mesaj „emoționant”, scrie, pe Facebook, Sindicatul Europol.

În timpul petrecerii de ieri acesta a transmis pe Facebook și amenința oamenii legii: „Intrați cât de mulți! Să-nebunesc, cum vine poliția, de nu-i răstorn! Așteptăm poliția! Revoluție, revoluție!”

Un alt incident violent a avut loc în Săcele, județul Brașov. Opt persoane au fost reţinute de poliţişti şi urmează să fie prezentate, luni, instanţei în vederea luării de măsuri preventive.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, duminică seară, în urma unui apel la 112, prin care o persoană reclama faptul că în Săcele a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, la faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei, precum şi Serviciul de Acţiuni Speciale.

Unul dintre poliţişti a tras două focuri de armă în plan vertical pentru restabilirea liniştii.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.