5 întrebuinţări neobişnuite ale şosetelor folosite

sosete_folosite
Nu are rost să aruncăm la gunoi şosetele vechi. Există o mulţime de moduri de a le refolosi.

Le putem utiliza pentru masaj sau pentru animalele noastre de companie, putem alina durerile musculare şi chiar elimina mirosurile neplăcute. Mai jos, îţi arătăm cum.

1. Dacă ai un câine mic şi şosete vechi cu adevărat mari, poţi să le foloseşti pentru a-i „croi” animalului o „haină” perfectă pentru sezonul rece. Tot ce trebuie să faci este să tai şoseta la capăt şi să o tragi peste corpul căţelului.

2. Dacă ai dureri musculare, umple o şosetă veche cu fasole uscată sau orez şi pune-o la microunde pentru circa 30 de secunde. Aplic-o direct pe muşchiul în care simţi durere şi este posibil să scapi foarte rapid de chin.

3. Pentru un auto-masaj eficient şi plăcut la spate sau tălpi, pune câteva mingi de tenis într-un ciorap şi leagă-l la capăt. Apoi, aşază-te cu tălpile sau spatele peste şoseta cu mingi.

4. Atunci când muţi o masă prin casă, „îmbracă” ficare picior al mesei în şosete şi nu vei mai avea nicio grijă în legătură cu zgâriatul parchetului.

5. Pune bicarbonat de sodiu într-un ciorap folosit şi leagă-l la capăt. Apoi, pune ciorapul în pantofi urât mirositori sau într-un sertar. Se va dovedi extrem de util în eliminarea mirosurilor neplăcute.

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să fiți la curent şi cu alte idei utile în casă şi grădină, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de știri pozitive de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.