Solistul Coldplay către publicul român: „Dacă urâți acea muzică, dacă îi urâți pe acei oameni, asta e alegerea voastră”

Sursa: Captură YouTube

Manelistul Babasha, huiduit în prima seară pe scena Coldplay, a cântat și în a doua zi de concert. De această dată, artistul nu a mai fost fluierat.

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a transmis un mesaj publicului român înainte ca Babasha să urce pe scenă în seara zilei de 13 iunie. El i-a rugat pe spectatori să nu îl mai huiduie pe acesta și, dacă nu le plac manelele, să meargă la toaletă sau să stea pe telefon.

„Dacă nu vă place acea muzică este OK, alegeți acea melodie ca să mergeți la baie sau ca să le dați mesaje prietenilor, dar fiți buni, pentru că ne simțim foarte bine aici. Cum am spus, dacă urâți acea muzică, dacă îi urâți pe acei oameni, asta e alegerea voastră. Noi iubim acea muzică și îi iubim pe acei oameni, îi iubim pe toți oamenii. Dar nu trebuie să vă alăturați [în timpul cântecului – n.r.]. Iar după aceea ne vom întoarce la muzică de înaltă calitate de la Coldplay pentru restul serii și va fi uimitor”, a spus Chris Martin.

El a explicat și că a fost uimit și întristat de incidentul petrecut în timpul primului concert Coldplay: „La început am fost șocat, trist și m-am simțit cumva vinovat că am făcut ceva rău. Apoi m-am dus în pat, am încercat să dorm și am realizat că voi sunteți publicul nostru, noi vă iubim necondiționat. Nu puteți să faceți nimic care să ne facă nefericiți. Iertați-mă că vorbesc atât de mult în engleză. Dar noi călătorim în toată lumea, și s-ar putea să nu știm prin ceea ce ați trecut individual, sau prin ce trece cultura voastră. Dar un lucru pe care îl știu e că îi iubim pe toți oamenii în mod egal, și asta înseamnă și că [îi iubim – n.r.] pe toți românii. Așa că ieri a fost atât de frumos pentru noi pentru că am realizat „Oo, puteți să faceți orice vreți, și noi tot o să vă iubim, și tot o să ne întoarcem în România, pentru că vă iubim”.”

Apoi, el a rugat publicul să huiduie: „Cântăm azi și este cel mai bun public. Dar aș vrea să schimb un lucru. Ieri au fost niște oameni care au huiduit. Și huiduiala nu a fost așa bună. Așa că mi-ar plăcea ca astăzi, doar pentru 5 secunde, să huiduiți mai bine și mai tare decât ieri. Ca să aud. Hai acum, huiduiți! Haideți! Asta e o huiduială adevărată! Mulțumesc, astea sunt cele mai bune huiduieli pe care le-am avut. Dacă simțiți nevoia să huiduiți din nou e OK, o să vă iubesc. Avem cel mai bun public din lume.”


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version