Șoferul beat și drogat care a omorât o femeie și a rănit alta în Popești Leordeni este fost șef al Biroului de Combatere a Criminalității

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

Șoferul băut și drogat care a ucis o femeie, a rănit o alta și a lovit cinci mașini în Popești Leordeni, este colonel în rezervă, fost șef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) București.

Este vorba despre colonelul în rezervă Constantin Păun, care a fost și șeful de Cabinet al ministrului de Interne Gavril Dejeu, în guvernarea 1996 – 1999, potrivit G4Media.ro.

Potrivit unui comunicat IPJ Ilfov transmis duminică, polițiștii au testat șoferul cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat și, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive.

De asemenea, șoferul autoturismului, un bărbat de 59 de ani a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.