Șoferii au blocat mai multe benzinării din România, în semn de protest față de combustibilii tot mai scumpi

protest benzinării prețuri benzină
Sursa: Reporter Neptun TV

Sute de șoferi au protestat din cauza prețului mare al combustibililor în mai multe benzinării din țară, relatează postul de televiziune Digi 24.

În Constanța, Botoșani și Târgu Jiu, șoferii au mers la benzinării și au băgat în rezervoare cantități foarte mici de benzină sau de motorină.

Din cauza numărului foarte mare de șoferi, accesul la pompe a fost blocat, iar cei care chiar voiau să alimenteze au avut de așteptat, mai notează sursa citată.

Mulți dintre protestatari au alimentat doar de 1 leu.

„Benzinăriile blocate de protestatari! Peste 100 de șoferi protestează în acest moment la Constanța. Ei intra în benzinării și alimentează de aproximativ un leu, blocând astfel pompele. Mai multe benzinării au închis pompele. Oamenii sunt nemulțumiți de prețurile mari la combustibili. Șoferii s-au adunat în parcarea de la Aqua Magic, s-au organizat în câteva echipe și s-au dus în mai multe benzinării”, a relatat și Reporter Neptun TV.

Reprezentanții unor benzinării au sunat la 112, dar echipajele de poliție nu au putut să intervină deoarece protestatarii nu făceau nimic ilegal.