Șofer român oprit de poliție cu focuri de armă, după o urmărire de 30 de kilometri

politia romana motocicleta polita rutiera

Un șofer bucureștean în vârstă de 40 de ani a forțat două baraje ale poliției constănțene și a putut fi oprit doar după ce oamenii legii au folosit armele de foc.

Potrivit Realitatea TV, un echipaj de poliție din Mangalia a încercat să oprească un autoturism de lux în jurul orei 8 dimineața. Șoferul și-a continuat însă deplasarea, ignorând semnele polițiștilor de la rutieră.

La intrarea în stațiunea Eforie Nord, bărbatul a forțat un baraj al Poliției. Două autospeciale și o motocicletă au încercat să îl oprească pe bărbat, mașina de lux zgâriind una dintre mașinile poliției.

După această nouă sfidare a legii, polițiștii de la malul mării s-au văzut nevoiți să folosească armele pentru a-l convinge pe bărbat să oprească. Urmărirea șoferului s-a întins pe o distanță de circa 30 de kilometri.

Șoferul a fost dus la secția de poliție din Mangalia pentru a se stabili dacă a condus sub influența alcoolului sau a substanțelor stupefiante. Ulterior, vor fi luate măsuri legale împotriva sa.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.