Șoarece filmat în secția de pediatrie a unui spital din România

șoarece spital șimleu sivaniei
Foto: Sorin Bertea, Șimleu Silvaniei-Social / spitalsimleu.ro

Un pacient internat la Spitalul Orășenesc “Prof. Dr. Ioan Pușcaș” din Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, a filmat un șoarece care se plimba pe un dulap din salon.

Dulapul în care pacienții ar trebui să își țină obiectele personale arată îngrozitor: ruginit, cu mânere rupte și cu sertarele parțial desprinse.

La un moment dat, se vede că un șoarece se află într-unul dintr sertare. Animalul iese apoi din sertar și se plimbă pe dulap.

„Spitalul Șimleu. Șoareci de ultimă generație! Și fără test Covid sau mască!”, a scris pe Facebook cel care a făcut publică filmarea pe grupul Șimleu Silvaniei-Social.

Imaginile au fost filmate în secţia de pediatrie a Spitalului Orăşenesc Şimleu Silvaniei, potrivit sportulsalajean.ro.

Potrivit sursei citate, și curtea spitalului arată teribil, fiind plină de gunoaie și moloz.

„Monitorul de Sălaj” relatează că spitalul a fost amendat cu 5.000 de lei de Direcția de Sănătate Publică Sălaj.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.