Snapchat. 10 trucuri și secrete ale aplicației de chat

Puteți salva cele mai interesante mesaje în secțiunea Memories. Există și o secțiune ”My Eyes Only”, pentru amintiri pe care nu vreți să le împărtășiți cu nimeni. Foto: Snapchat
Puteți salva cele mai interesante mesaje în secțiunea Memories. Există și o secțiune ”My Eyes Only”, pentru amintiri pe care nu vreți să le împărtășiți cu nimeni. Foto: Snapchat

Snapchat este una dintre cele mai populare aplicații în rândul tinerilor, însă există numeroase trucuri ale acesteia pe care, probabil, nu le știți.

În acest articol vă prezentăm 10 dintre cele mai interesante funcții ale aplicației și cum puteți să le folosiți pentru a vă distra și mai mult în timpul conversațiilor voastre.

Începem, firește, cu numărul 1. Ați încercat probabil să vă faceți un selfie cu lentilele speciale Snapchat cel puțin o dată, însă știați că există efecte similare și pentru camera foto de pe spatele telefonului?

Acestea sunt numite ”World Lenses”, scrie Business Insider, iar pentru a le aplica trebuie doar să apăsați pe ecran în timp ce folosiți camera foto de pe spatele telefonului.

Numărul 2. Mesajele de pe Snapchat dispar, în mod normal, la zece secunde după ce au fost vizualizate, însă puteți să opriți ștergerea lor prin activarea modului ”infinit”. Mesajele vor dispărea totuși după ce destinatarul lor părăsește conversația.

Secret Snapchat nr. 3: Puteți desena cu emoji. Pentru a face acest lucru, activați aplicația de desen, apoi alegeți emoji-ul în formă de stea de sub bara de culoare.

4. Când filmați, puteți face zoom printr-un simplu swipe al ecranului. Pentru a schimba rapid între camerele din fața, respectiv spatele telefonului, în timp ce înregistrați, trebuie să apăsați de două ori, rapid, pe ecran.

Al cincilea truc Snapchat: Puteți folosi mai multe filtre simultan pentru a obține efecte multiple. Cu un filtru pornit, țineți apăsat pe ecran, apoi treceți un alt deget pe ecran pentru a adăuga un alt filtru.

Nr. 6: Snapchat vă oferă posibilitatea de a crea filtre specifice pentru diferite locuri în care vă aflați, precum orașe, cartiere și chiar petreceri sau nunți.

7. Când priviți un clip video realizat de altcineva, puteți să comentați imediat printr-un simplu swipe în sus.

Numărul 8. Dacă vă temeți că Snapchat vă utilizează prea mult din memorie sau baterie, puteți să activați modul Travel. Îl găsiți în setări, în categoria ”Manage”.

Nouă (9). Snapchat nu vă anunță atunci când cineva vă dă ”unfriend”, însă puteți verifica mereu acest lucru prin Snapscore, care este afișat lângă numele de utilizator. Dacă nu este vizibil, atunci acea persoană nu vă urmărește.

Și, în final, al zecelea truc secret al Snapchat. Nu aveți semnal? Nicio problemă. Puteți realiza mai multe mesaje fără o conexiune la internet. Ele vor fi trimise imediat ce aveți din nou semnal.