Siteul edu.ro a picat înainte de afișarea rezultatelor la Evaluarea Națională

    edu.ro picat
    Foto: Tumisu / pixabay.com

    Ca în fiecare an, siteul edu.ro al Ministerului Educației a picat înainte de afișarea rezultatelor de la Evaluarea Națională. 

    La această oră informațiile de pe site nu pot fi accesate.

    Probleme au fost și aseară, când pagina edu.ro prezenta o eroare.

    Cel mai probabil, siteul a picat din cauza numărului mare de persoane care au intrat pe el, încercând să găsească rezultatele de la Evaluarea Națională.

    Siteul edu.ro a picat și luni, 11 iunie, chiar înainte de începerea examenului la Limba și literatura română, prima probă de la Evaluarea Națională 2018.

    Astăzi, notele obținute de absolvenții de clasa a VIII-a la Evaluarea Națională vor fi afișate marți, 19 iunie, până în ora 12 atât la avizierele școlilor, cât și pe siteul edu.ro.

    Elevii pot depune contestații doar astăzi, 19 iunie, în intervalul orar 14 – 19.

    Rezultatele definitive, de după rezolvarea contestațiilor, vor fi publicate sâmbătă, pe 23 iunie.

    Foto: Tumisu / pixabay.com

    Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.