Sisteme de filtrare a apei de la Shop Einstal. Alege-l pe cel potrivit pentru tine

Interesul oamenilor pentru a consuma o apă filtrată a crescut destul de mult în ultima vreme și asta pentru că au înțeles cât de importantă este o apă curată, fără substanțe toxice. Deși apa plată cumpărată din marile magazine au prețuri costisitoare, testele de verificare a apei ne-au demonstrat faptul că acestea ne pot pune sănătatea în pericol. Nu e de mirare că sistemele de filtrare sunt la mare căutare.

Fierberea apei pentru a se filtra este doar un mit

Înainte de a apărea pe piață sistemele de filtrare a apei, chiar din secolul III oamenii au inventat diverse metode pentru a filtra apa, fie prin încălzire, fierbere sau prin diferite dispozitive cu pietriș grosier, pânză sau nisip.

Chiar și în ziua de astăzi se mai practică fierberea apei la 100 de grade Celsius, însă această procedură, spun specialiștii este doar un mit. Și asta pentru că prin această procedură se elimină un număr foarte mic de microorganisme, iar resturile rămân în compoziția apei. Aici discutăm despre metalele grele, substanțele nocive și calcarul.

Sistemele de filtrare, una dintre cele mai eficiente soluții

Dacă sunteți în căutarea unor sisteme de filtrare a apei de o calitate ireproșabilă, magazinul Shop Einstal vă stă la dispoziție. După multe cercetări, datele confirmă că sistemele pentru filtrare sunt unele dintre cele mai eficiente soluții. Iată aici câteva argumente:

  • utilizarea unui sistem de filtrare este o soluție ecologică
  • testele dovedesc faptul că gustul apei filtrate de la robinet este mult mai bun comparativ cu apa îmbuteliată
  • este mult mai accesibilă la preț decât o apă îmbuteliată
  • o apă sigură, proaspătă, fără impurități și cu un gust neutru, este mult mai apreciată. Oamenii care au optat pentru un sistem de filtrare beau mult mai multă apă, ori acest aspect nu vine decât cu beneficii asupra organismului
  • un astfel de sistem are capacitatea de a elimina cloramina, acel compus format din amoniac și clor, dar și mirosul și gustul deloc plăcut, din apa de la robinet
  • nu putem verifica în fiecare zi calitatea apei de la robinet, însă un sistem de filtrare are grijă ca apa să fie sigură, fără impurități și substanțe toxice
  • mâncarea, cafeaua și ceaiul care sunt preparate cu apa obținută prin filtrare au un gust mult mai bun. În plus, vom scăpa de reziduurile de calcar de pe oale, inclusiv din aparatul de cafea care se poate defecta la scurt timp.

Shop Einstal este o firmă de pe piața din România care a apărut încă din 2005 și are ca și domeniu de activitate vânzarea en-detail a produselor specifice instalațiilor sanitare și termice.

Sunt recunoscuți pentru gama de produse de o calitate foarte înaltă și accesibilă la preț. O gamă vastă unde se regăsesc inclusiv sistemele de filtrare a apei, stații de dedurizare industriale, sterilizatoare UV pentru apă, filtre de apă și sisteme de osmoză inversă și multe altele. Descoperiți întreaga gamă de produse pe pagina shop-einstal.ro.

Date de contact:

Sos.Mihai Bravu nr.540-562 complex Impact Center sector 3 București

0766.261.389 / 0766.261.392 / 0786.124.777

office@einstal.ro

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.