Sisteme de alarmă paradox pentru magazine. Tot ce trebuie să știi

Sisteme alarmă Paradox pentru magazine

In plin haos politic si economic, micile magazine de cartier continua a fi totusi afaceri sigure. Cu un plan bine gandit si masuri de securitate sporita, poti avea castiguri bune. Cand spun securitate sporita ma refer la instalarea de sisteme de alarma Paradox, binecunoscute pentru calitatea lor si durata de viata lunga.

 Conform studiilor, romanii raman fideli chioscurilor de langa bloc, locul unde gasesc preturi chiar mai mici decat in supermarketuri si in plus, cele mai multe, sunt deschise non-stop. Propietarii de astfel de magazine si-au regandit strategia pentru a putea supravietui valului de hipermarketuri. Programul non-stop si preturile mici atrag cumparatorii. Cei mai multi oameni isi fac piata la hipermarket de doua sau trei ori pe luna pentru ca nu au intotdeauna chef sa se urce in masina si sa mearga la cumparaturi, deci cu cat aprovizionarea e mai buna cu atat se vor cumpara mai multe produse. Alte persoane aleg micile magazine pentru ca si-au creat relatii cu vazatorii si chiar s-au imprietenit.

Cei mai multi proprietari de magazine de cartier, si nu numai, au instalat sisteme de alarma Paradox. Kitul compus din centrala antiefractie Paradox Spectra SP 4000, tastatura K32LCD si doi detectori 476+ si o cutie cu transformator pentru centrala. Centrala acestor sisteme de alarma Paradox este cea mai importanta parte a a sistemelor de alarma Paradox si suporta pana la 32 de coduri diferite de utilizator si are 4 zone, putand fi extensibile pana la 32. Dispune de meniu de programare pas cu pas pentru codurile de instalator, master si administrator, are buton de reinitializare (resetare la valorile implicite si repornire), memoreaza numere de telefon multiple dupa cum urmeaza: 3 pentru dispecerate, 5 pentru apelare personala si 1 pentru pager. Are 2 partitii, un PGM pe placa si 12 in total. Memoreaza 256 de evenimente, iar comutarea la ora de vara sau arna se face automat.

De mentionat mai este faptul ca aceste sisteme de alarma Paradox cu centrale SP 4000 sunt recomandate spatiilor de mici dimensini precum apartamente de bloc, case mici, magazine de cartier, firme si depozite mici. Acesta permite raportarea evenimentelor catre dispeceratele firmelor de interventie si monitorizare sau direct pe telefonul mobil al proprietarilor. In cazul in care doriti avertizare sonora puteti conecta o sirena de interior sau de exterior, in functie de preferinte si necesitate.

Daca aveti nevoie de sisteme de alarma Paradox fiabile si performante pentru spatii comerciale si rezidentiale mici, magazinul 1CCTV merita atentia dumneavoastra. Acest magazine online are disponibile solutii eficiente din punct de vedere al costurilor, iar echipa tehnica iti ofera toate sfaturile de ce ai nevoie. Printre altele, acele sisteme de alarma Paradox pe care le ofera 1CCTV fac obiectul celor mai ridicate cerinte ale standardelor din domeniu. Promit sa protejeze atat proprietarii si angajatii, cat si bunurile.

 

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.