Singurul lanț de supermarketuri care oferă angajaților două zile libere de Paște

Românii plătesc cel mai puțin pentru hrană dintre toți cetățenii Uniunii Europene. FOTO: Caden Crawford/Flickr
Românii plătesc cel mai puțin pentru hrană dintre toți cetățenii Uniunii Europene. FOTO: Caden Crawford/Flickr

Lanțul german de supermarket-uri Lidl a decis să închidă toate magazinele în zilele de 16 și 17 aprilie, adică în prima și a doua zi de Paște. Lidl este singurul lanț de supermarket-uri din România care oferă angajaților două zile libere cu ocazia sărbătorilor pascale.

Clienții Lidl pot face cumpărăturile pentru pregătirea mesei de Paști până pe 15 aprilie inclusiv, urmând ca activitatea magazinelor să fie reluată pe 18 aprilie.

„Echilibrul dintre viața personală și cea profesională face parte dintre principiile care ghidează relația dintre Lidl și angajații săi. Pentru ca aceștia să poată petrece Paștele alături de cei dragi, conducerea Lidl România a decis și anul acesta ca toți angajații din cele peste 200 de magazine din întreaga țară să beneficieze de două zile libere cu acestă ocazie”, explică reprezentanții Lidl, într-un comunicat de presă.

Pe lângă zilele libere acordate cu ocazia celor două sărbători, angajații din magazinele Lidl beneficiază și de zile de concediu ce cresc progresiv în primii trei ani de activitate în companie. Cel mai mic salariu în companie este de 2.315 de lei brut, cu bonuri de masă incluse.

Lidl România are în prezent o rețea de peste 200 de magazine la nivel național și peste 5000 de angajați, dintre care peste 4000 lucrează în magazin.

Lidl este prezent în 30 de țări din toată lumea și operează aproximativ 10.000 de magazine și peste 140 de centre logistice în 27 de țări din Europa.

În această perioadă, Lidl are mai multe oferte de angajare în mai multe magazine din țară. O listă cu toate posturile disponibile la Lidl găsiți – LA ACEST LINK

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.