Sindicaliști din Poliție l-au atacat pe Cîțu: „Știe ce înseamnă un polițist bun? Habar nu are!”

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

Sindicaliștii din Europol au lansat un atac la adresa premierului. Criticile vin în contextul în care primul ministru Florin Cîțu a spus că este nevoie de o „reformă din temelii” a instituției, plecând de la cazul Onești.

Reacția sindicaliștilor a venit pe Facebook, aceștia folosindu-se de cazul unui polițist care a salvat două persoane în Roman.

„Să mai huiduim un polițist, un bugetar! Știe domnul Câțu ce înseamnă să fii un polițist bun? Vă spunem tot noi, habar nu are! De fapt nici nu îl interesează că agentul de poliție Rusu Constantin și-a onorat jurământul depus, acela de a pune viețile altora mai presus de viața lui, cu lacrimi ascunse și cu gândul că cei trei copii ar putea rămâne fără tată! Ieri a salvat două vieți. A observat o mașină care luase foc pe o stradă din Municipiul Roman, a intervenit imediat, a scos două persoane din autoturism, a blocat circulația, evitând astfel propagarea incendiului și la alte mașini. Putem spune că mai multe vieți a salvat polițistul Rusu Constantin. Ca el sunt foarte mulți”, se arată în mesajul sindicaliștilor.

Sindicaliștii din Poliția mai spun că „niște politicieni de hârtie” le calcă în picioare demnitatea oamenilor legii.

„Niciodată, vreun ministru, prim-ministru, etc nu vor putea să le ia polițiștilor adevărați sentimentele de mulțumire sufletească și bucurie, care apar atunci când… prelungești o viață! Nu meritam să ne fie demnitatea călcată în picioare de niște politicieni de hârtie care nu-și doresc decât să slăbească puterea polițiștilor! Constantin Rusu este imaginea adevărată a Poliției Române, nu ce încearcă conducătorii vremelnici, manipulatori, perfizi și lași să ne arate!”, mai transmit reprezentanții Europol.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.