Simona Halep își continuă aventura la Roland Garros: ”Sunt pozitivă, am energie”

Deținătoarea titlul la Roland Garros, românca Simona Halep (27 de ani, locul 3 mondial) a învins-o ieri pe australianca Ajla Tomljanovic, în trei seturi spectaculoase, scor 6-2, 3-6, 6-1, în primul tur al turneului de Grand Slam de la Paris.

Halep este mulțumită de ce a arătat pe teren și a părut încrezătoare în declarațiile pe care le-a dat după partidă.

„Mă bucur că sunt sută la sută din punct de vedere fizic și că pot juca acest turneu, că pot lăsa totul pe teren. Sunt pozitivă, am energie. Tot ce trebuie să fac este să mă bucur și să nu pun presiune”, a spus Halep.

”Simt că am crescut mult față de anul trecut”, a mai spus campioana din România, adăugând: ”Sunt o persoană diferită, una mai bună!”

Simona Halep a făcut un meci excelent în fața australiencei Tomljanovici, impunându-se clar în setul decisiv.

”După mine cred că a fost un meci foarte bun. Nivelul a fost ridicat, ea a jucat extraordinar în setul al doilea. A trebuit să mă concentrez pe jocul meu și să găsesc soluții. În partea a treia am început să o mișc mai mult și a funcționat. Nu a fost un meci lung, dar a fost intens. Mă simt pregătită pentru următoarea rundă și mă bucur că voi avea o zi liberă între cele două partide”, a comentat Halep.

Simona va intra din nou pe teren la Roland Garros 2019 joi, când o va întâlni pe poloneza Magda Linette. Dacă o va învinge pe jucătoarea de pe locul 86 în clasamentul WTA, Halep va încrucișa racheta cu învingătoarea partidei Aleksandra Krunici (Serbia) – Lesia Țurenko (Ucraina).