Simona Halep îi face o propunere noului președinte. Iohannis: „Da, se poate!”

Simona Halep a aflat că noul președinte ales al României, Klaus Iohannis, este un mare fan al tenisului și i-a făcut o propunere.

„Pentru că sunteți un mare fan al sportului pe care îl practic, am marea onoare, domnule Președinte, să vă întreb dacă puteți să vă alăturați echipei noastre de Fed Cup, în luna februarie, la Galați, să cântăm împreună pe teren imnul național al țării noastre?”, a scris Simona Halep.

Răspunsul președintelui nu a întârziat prea mult. „Îi mulțumesc domnișoarei Simona Halep pentru încredere și pentru întrebare. Răspunsul meu este: Da, se poate”, a transmis Klaus Iohannis pe Facebook.

Klaus Iohannis a fost validat în funcția de președinte

Curtea Constituțională a validat astăzi mandatul lui Klaus Iohannis pentru funcția de președinte al României. „Mulțumesc tuturor românilor care au votat pe 2 și 16 noiembrie și în mod deosebit celor care m-au votat pe mine. A fost un vot foarte puternic, vă asigur pe toți că l-am înțeles. Vreau să remarc că acum, după 25 de ani de la Revoluția română, se încheie o etapă.

Iată că românii, prin votul lor, au spus foarte clar: stop și de la capăt. Viziunea mea s-a împletit fericit cu așteptările românilor. Privesc cu toată răspunderea drumul greu care ne așteaptă la capătul căruia se află România puternică și prosperă.

Vă spun tuturor că da, se poate! Se poate construi o Românie puternică și prosperă, o Românie a lucrului bine făcut, în timp și pas cu pas”, a transmis Klaus Iohannis astăzi.