Simona Halep, debut cu noroc la Australian Open 2020

Românca Simona Halep a debutat cu o victorie muncită la turneul de Grand Slam de la Australian Open 2020, în fața americancei Jennifer Brady.

Campioana din Constanța, în vârstă de 28 de ani și cap de serie 4 la importanta întrecere de la Melbourne, a început mai greoi partida, Brady conducând cu 4-2. Simona a reușit apoi o serie câștigătoare de trei game-uri, dar le-a cedat pe următoarele două, astfel că americanca a ajuns să servească pentru primul set.

De trei ori a avut americanca Brady, locul 49 WTA, șansa de a câștiga primul set și de trei ori i-a dat cu piciorul, înainte ca Halep să se agațe de o minge de break și să trimită setul în tie-break.

Românca a câștigat game-ul suplimentar la cinci, arătând maturitate și calm timp de o oră și 11 minute, cât a durat prima manșă.

Setul secund a fost o formalitate. Jocul americancei s-a dezintegrat, iar Simona s-a impus cu un sec 6-1, în 25 de minute.

Simona Halep și Sorana Cîrstea, în turul 2 la Australian Open 2020

Pentru jucătoarea din România urmează un meci relativ ușor: fie împotriva niponei Misaki Doi, fie împotriva britanicei Harriet Dart, care vine din calificări.

În turul doi la Australian Open s-a calificat ieri și Sorana Cîrstea, care a răpus-o pe cehoaica Barbora Strycova, cap de serie 32, cu scorul de 6-2, 7-6 (5). Târgovișteanca se bate pentru un loc în turul 3, unde ar putea juca împotriva niponei Naomi Osaka, deținătoarea titlului, cu senzația americană Coco Gauff, în vârstă de doar 15 ani.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version