Simona Halep a abandonat în primul tur la turneul de la Beijing

Simona Halep a abandonat în primul tur la turneul de la Beijing, după ce a pierdut primul set al meciului de debut cu 6-1.

Ea a pierdut setul în fața jucătoarei Ons Jabeur din Tunisia, în vârstă de 24 de ani, aflată pe locul 113 în clasamentul WTA.

Potrivit WTA, Simona Halep s-a retras din cauza unei accidentări.

Este vorba de accidentarea pe care Simona Halep a suferit-o la spate duminica trecută, în timpul unui antrenament pentru turneul de la Wuhan, din China.

Marți, 25 septembrie, românca a fost eliminată și de la turneul de la Wuhan. Ea a pierdut ambele seturi în fața jucătoarei Dominika Cibulkova din Slovacia.

În 2017, Simona Halep devenea aici numărul 1 mondial

Simona Halep avea multe puncte de apărat la turneul de la Beijing. Aici, în urmă cu exact un an, jucătoarea din România devenea numărul 1 mondial după ce o învingea în semifinală pe Jelena Ostapenko din Letonia.

Chiar dacă ulterior a pierdut finala în fața Carolinei Garcia din Franța, Simona Halep și-a păstrat poziția de număr 1 mondial după terminarea turneului.

După ce a câștigat turneul de Grand Slam de la Roland Garros din luna iunie a acestui an, Simona Halep a mai câștigat un singur titlu WTA, cel de la Montreal, din Canada.

Ea a obținut însă un rezultat bun și la Cincinnati, în SUA, unde s-a calificat în finală, pe care a pierdut-o în fața jucătoarei Kiki Bertens din Olanda.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.