Simona Halep a învins și e în optimi la Roland Garros

Simona Halep, locul 3 WTA, a reușit să o învingă fără prea multe emoții pe Lesia Tsurenko, locul 27. Scorul a fost 6-2, 6-1. Simona Halep a învins-o de opt ori pe Tsurenko, în tot atâtea meciuri disputate.

În următorul meci, Simona Halep se va întâlni cu învingătoare din confruntarea dintre Monica Puig (locul 59) și Iga Swiatek (locul 104).

Un meci mai dificil a fost în turul al doilea, cu Magda Linette. După meci, sportiva din România a spus că nu s-a simțit bine în timpul meciului.

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-3, pe poloneza Magda Linette, locul 87 WTA, calificându-se în turul al treilea al French Open.

Românca putea pune capăt meciului în două seturi, dar a ratat trei mingi de a încheia mai repede partida.

„Am fost aproape în finalul setului secund, dar a jucat foarte bine, a fost incredibilă, sunt fericită că am putut câştiga. Am încercat totul, dar nu m-am simţi bine, mi-a fost un pic rău. Am dat tot ce am avut pe teren. Mâine, voi dormi toată ziua pentru că sunt bolnavă un pic. (…)

Trebuie să lucrez mai mult să fiu agresivă, azi am avut o cădere, am făcut tot ce am putut în acele momente. Presiunea există, dar vreau să mă bucur de moment, mă gândesc să câştig fiecare meci pe care-l joc. Sunt calmă, dar sunt un pic obosită”, a declarat Simona Halep.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.