Simona Halep a câștigat turneul Rogers Cup

Simona Halep a câștigat turneul Rogers Cup de la Montreal împotriva americancei Sloane Stephens. Scorul a fost 7-6, 3-6 și 6-4.

În semifinală, Simona Halep a trecut de australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA, scor 6-4, 6-1. Imediat după meci, s-a pozat prăbușită printre articole de echipament sportiv șia scris că „acesta este rezultatul a 4 meciuri în 48 de ore”.

„Am primit provocarea „stele căzătoare din partea Svetlanei Kuznetsova. O dau mai departe către câțiva prieteni: Irina Begu, Horia Tecău, Andrei Pavel și Rennae Stubbs”, a scris Simona Halep pe o rețea socială.

După meciul din sferturi, jucătoarea noastră s-a arătat nemulțumiță de modul în care organizatorii îi programează meciurile, considerând că sunt la ore nepotrivite.

„Dacă te uiți la program, cred că sunt singura persoană și jucătoare care are cel mai prost program de-a lungul săptămânii. Cred că asta se întâmplă aproape la fiecare turneu. Am văzut că mâine voi juca de la 13:00 (n.r. ora locală). Cred că cei de la WTA sunt puțin supărați pe mine, pentru că ei încearcă mereu să mă pună jos, pot spune, în program.

Și sunt supărată pentru asta. Mâine o să intru pe teren și o să dau tot ce am mai bun. Nu am nimic de pierdut. Este o semifinală, așa că o să merg acolo și o să încerc să joc. Adversara mea are deja șase ore de odihnă la hotel și eu abia am terminat meciu și acum fac asta (n.r. conferința de presă de după meci)”, a declarat Simona Halep, după meciul cu Carolina Garcia.

Simona Halep a fost nevoită să joace joi două partide în decurs de doar câteva ore, din cauza polii. A continuat duelul cu Anastasia Pavlyuchenkova din turul doi și apoi confruntarea din optimi cu Venus Williams.