Simona Halep a câștigat în fața Carolinei Garcia

Simona Halep a reușit să o învingă pe Caroline Garcia și în acest moment e 2-1 pentru România.

În primul set, Simona a reușit să revină de la 4-0, însă a pierdut la tie break. Setul al doilea și l-a adjudecat cu 6-3. În setul decisiv a câștigat cu 6-4.

Semifinala Fed Cup 2019, dintre România și Franța, se dispută în acest weekend, la Rouen, în Franța. După prima zi, scorul a fost egal, 1-1. În primul meci, Simona Halep a învins-o pe Kristina Mladenovic în două seturi, 6-3, 6-1.

În cel de-al doilea meci, Mihaela Buzărnescu a pierdut în fața Carolinei Garcia, scor 3-6, 3-6.

„A trebuit să schimb tactica pe care am stabilit-o la început. Am reușit să fac asta. M-am simțit bine, am fost motivată, dar parcă în anumite puncte lucrurile nu s-au mai legat. Poate și jocul ei m-a forțat să fac greșeli.

Mi-am dorit enorm să intrăm cu 2-0 în ziua de mâine. Am fost o altă persoană față de meciul cu Cehia. M-am simțit bine din toate punctele de vedere. Sunt aproape de forma de altădată. Sper ca echipa noastră să aducă mâine un rezultat final pozitiv.

Sunt pregătită pentru orice meci. Nu se știe dacă va juca Mladenovic mâine, nici noi nu știm ce va fi. Antrenorii vor decide. Nu contează cine joacă. Important e să ajungem în finală”, a declarat Buzărnescu la conferința de presă de după meci.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.