Sibiu și Brăila au în comun pasiunea pentru șeminee de calitate sub marca PEFOC

Joaca cu focul nu este una dintre cele mai plăcute. De fapt, cu focul nu te prea joci ci dimpotrivă, îl tratezi serios și cu multa grijă pentru siguranța tuturor. De aceea și pentru montajul profesionist al unui semineu pe lemne fără surprize ulterioare în materie de funcționalitate și siguranță, este absolut necesar să apelați la un meseriaș pentru care, această operațiune nu mai are nici un fel de secrete. Așadar, în acest articol, o să vă facem cunoștință cu un astfel de mseseriaș, un colaborator respectabil și de încredere din județul Brăila, al echipei Pefoc.

Este vorba de Sabadac Dionisie, un vasluian la origine, care provine dintr-o familie de meșteșugari recunoscuți la nivel regional pentru dedicarea lor în muncă. Bunicul și tatăl său au fost meșteri într-ale cuptoarelor, în confecționarea burlanelor pentru adopțiuni de apă și a burlanelor ceramice pentru evacuarea fumului la sobe și se pare că aceasta deprindere a fost transmisă din tată în fiu, cu fiecare generație în parte.

„Am simțit dintotdeauna că prin mine curge sânge de meșteșugar și mi-am dorit foarte mult să readuc la viață tradiția unei vechi arte meșteșugărești, chiar prin construirea de șeminee și sobe pentru locuințe, și nu numai” asta spune Dl. Sabadac, un om de toată isprava, pe care arta meșteșugului moștenită de la predecesori, l-a determinat în anul 2013 să se concentreze în cele din urmă, doar pe construirea și montajul surselor termice de încălzit alternative (șeminee, sobe, cuptoare etc.), adaptate conform standardelor și tehnologiilor actuale. Așadar, când spui semineu braila, aproape fiecare client din aceasta parte frumoasă a țării care deține așa ceva acasă, îți va recomanda cu siguranță serviciile familiei Sabadac. Acesta a reușit să transmită mai departe tradiția familiei, ținând în viață un meșteșug ancestral. În prezent, viziunea și pasiunea lui pentru munca onestă s-au transformat într-un business de familie, în care sunt implicați aproape toți membri acesteia, fiecare având un rol crucial, contribuind cu seriozitate la bunăstarea afacerii și clienților mulțumiți.

Dl. Sabadac oferă prin afacerea sa, de la servicii complete în domeniul soluțiilor de încălzire alternativă, vânzarea oricăror produse și accesorii ce pot apărea într-un catalog seminee de calitate superioară și până la montajul și construcția acestora la fața locului, conform dorințelor fiecărui client, consultanță gratuită și profesionistă, sfaturi și sugestii, precum și livrare oriunde în județul Brăila și județele adiacente, servicii pe care le vom enumera mai jos:

  • construcție și montaj de șeminee, în stiluri clasice, rustice, moderne sau elegante;
  • construcția de șeminee tip centrală (termoseminee), care sunt deosebit de utile pentru legarea acestora la caloriferele din locuință;
  • construcția de sobe pe lemne clasice în stil modern sau contemporan;
  • construirea de hornuri de fum profesioniste și racordarea acestora la sursele termice;
  • și nu în ultimul rând, servicii complete, ce presupune finisarea șemineelor în stil clasic, rustic sau modern.

Din punct de vedere al comercializării, Dl. Sabadac Dionisie, prin afacerea familiei sale, comercializează toată gama de produse, începând de la focare de șemineu, sobe, șeminee decorative și până la accesorii și materiale de montaj sau de întreținere a surselor termice, pe categorii de produse: focare de șeminee pe lemne din fontă sau oțel cu șamotă; sobe tip șemineu din teracotă, fontă sau oțel; termoșeminee; hornuri de fum profesionale, tubulatură și o gamă întreagă de accesorii dedicate universului încălzirii.

Așadar, dacă locuiți în Brăila sau împrejurimi (Făurei, Ianca, Însurăței), îți dorești o lucrare realizată de specialiști montatori profesioniști și, în același timp, vânzători cu experiență, care își cunosc produsele la perfecție, atunci nu ezita să îi contactați pe meșterii recomandați de echipa PEFOC: Donisie Sabadac – 0758.848.074 sau Remus Sabadac – 0745.283.576.