Și campionii fac prostii. Ce a pățit Serena Williams după ce a gustat din mâncarea câinelui?

Serena Williams a fost eliminată(2014.usopen.org)

Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii s-a îmbolnăvit după ce a gustat din hrana câinelui său, însă tot a reușit să se califice în sferturile de finală ale turneului de la Roma.

Serena Williams a mâncat o lingură din hrana câinelui său, Chip, înaintea partidei cu compatrioata sa, Christina McHale, de pe zgura din capitala Italiei.

”Mi-am spus că voi gusta puțin, arăta foarte bine”, a povestit liderul WTA. ”Două ore mai târziu, am fugit la toaletă și îmi venea să leșin. Mâncarea a avut un gust ciudat, asemenea unui produs de curățat casa”.

”Am înghițit puiul și orezul oferit câinelui la hotelul în care stau. Nu știu ce pun în această mâncare, însă lui Chip i-a plăcut. Nu cred că este comestibilă și pentru oameni. Ar trebui să precizeze asta pe ambalaj. Acum mă simt foarte rău”, s-a plâns campioana din Statele Unite.

Serena a eliminat-o pe McHale cu scorul de 7-6 (7), 6-1, iar în sferturile de finală o va întâlni pe rusoaica Svetlana Kuznețova.

Williams o poate întâlni, în semifinale, pe românca Irina-Camelia Begu, care a trecut în sferturile de finală de japoneza Misaki Doi, scor 6-2, 7-6 (3).

La Roma, bucureșteanca n-a pierdut niciun set în primele trei partide, eliminându-le, pe rând, pe Margarita Gasparyan, Victoria Azarenka și Daria Kasatkina.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Instanța a decis. Ce despăgubire va primi familia lui Ionuț Anghel, copilul ucis de maidanezi
Șefa de promoție eliminată de la BAC a primit decizia instanței
Doi puști au predat 800 de lei, pe care i-au găsit pe jos: ”Dacă erau bani mai mici, poate că îi păstram”