Și-a revenit Simona Halep? Răspunsul, după meciul cu Serena Williams

După un început foarte slab de sezon, în care a bifat doar o semifinală, la Sydney, Simona Halep pare să își fi regăsit ritmul pe cimentul american de la Indian Wells.

Românca în vârstă de 24 de ani, aflată pe locul 5 în lume, s-a calificat, azi-noapte, în sferturile de finală la puternicul turneu californian, dotat cu premii totale de aproape șapte milioane de dolari.

Simona Halep a câștigat duelul cu cehoaica Barbora Strycova, prin abandon. Constănțeanca se impusese în primul set, cu 6-3, și conduce cu 1-0 în cel de-al doilea, când adversara sa a cerut oprirea jocului din cauza unor dureri abdominale.

În sferturile de finală, Simona va încrucișa racheta cu liderul mondial, americanca Serena Williams. Niciuna dintre cele două jucătoare n-a pierdut încă vreun set la Indian Wells.

Simona este deținătoarea titlului, după ce, anul trecut, a trecut în semifinale, prin neprezentare, de Serena Williams, iar în finală a învins-o pe sârboaica Jelena Jankovici.

Românca s-a impus o singură dată, pe teren, în fața americancei care domină tenisul feminin de ani buni, în 2014, la Turneul Campioanelor. Serena are șase succese în fața româncei.

”M-am mișcat bine și sper să joc și mai bine. Azi am jucat în condiții grele, fiind foarte cald.
Acum mă gândesc la următorul meci și știu că va fi un duel dificil. Serena este cea mai bună jucătoare din lume, dar eu am încredere în mine. Sunt pozitivă și sper să fac un meci bun”, a spus Simona Halep, după victoria cu Strycova.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările GreatNews: