Șerban Nicolae și-a cerut scuze pentru jignirile aduse deputatei: „Am avut o răbufnire”

șerban nicolae
Șerban Nicolae. Foto: Facebook

Senatorul PSD Șerban Nicolae și-a cerut scuze pentru jignirile aduse deputatei USR Cosette Chichirău.

„Nu e niciun fel de bucurie sau de satisfacție. Probabil că electoratul care a trimis-o în Parlament pe doamna deputat a trimis-o exact pentru acest motiv, să ia 150 de milioane de lei pe lună, diurne, cazare, transport și așa mai departe, sume forfetare, ca să mă înjure pe mine. Am lăsat-o, a făcut-o de mai multe ori, din păcate pentru mine, și îmi cer scuze pentru asta, la un moment dat am cedat și am replicat, pentru că nu am mai suportat insulta și calomnia repetate. Față de electoratul meu îmi cer scuze, îmi pare rău, față de oamenii de bună credință, că nu pentru asta m-au trimis pe mine în Parlament, sper să nu se mai repete (…) Din păcate, în fața unor injurii repetate și a unor insulte repetate am avut o răbufnire pentru care îmi cer scuze”, a declarat pentru agerpres.ro Șerban Nicolae la Palatul Parlamentului, citat de Digi24.

Ieri, 6 decembrie, în timp ce parlamentarii au votat articole din Legea privind statutul judecătorilor și procurorilor, s-a produs un adevărat scandal între parlamentarii de la putere și cei din opoziție.

Cel mai tensionat moment a fost cel dintre deputata USR Cosette Chichirău și senatorul PSD Șerban Nicolae.

Cosette Chichirău s-a apropiat de senatorul PSD Șerban Nicolae în timp ce îl filma cu telefonul mobil. La un moment dat, deputata a spus că hoții și penalii conduc Parlamentul. Ea l-a acuzat pe Șerban Nicolae că fură împreună cu un grup infracțional organizat.

Senatorul PSD a replicat prin mai multe jigniri:

„Doamnă, penală este mama care v-a făcut așa nesimțită”;
„Nu vă hliziți fasolea inutil la mine, spălați-vă pe dinți, pe bune. Aveți între dinți mâncarea aia deputat”;
„Vă rog frumos, nu mai râdeți, că este o imagine dezolantă”;
„Dumneavoastră sunteți atât de proastă, e incredibil ce spuneți. Ia demonstrați-mi că am fost șofer, ia demonstrați-mi. Ia căutați”;
„CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dumnevoastră faceți sex anal”.

Cosette Chichirău a anunțat că îl va da în judecată pe Șerban Nicolae.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.