Șerban Nicolae, către un coleg senator: ”Vă doresc să aveți o femeie în familie care să fie lovită precum jandarmerița pe 10 august”

șerban nicolae
Șerban Nicolae. Foto: Facebook

Șerban Nicolae, senator PSD, l-a atacat dur pe un coleg din Opoziție în cadrul audierilor din Comisia de Apărare a principalilor actori instituționali din timpul evenimentelor petrecute în 10 august, în Piața Victoriei.

După ce l-a întrebat pe Laurențiu Cazan, coordonatorul acțiunii jandarmilor din 10 august, de ce a fost repetată știrea că jandarmerița Ștefania este în pericol de a rămâne paralizată chiar și când se cunoștea faptul că este în afara oricărui pericol, senatorul din Opoziție a intrat în gura lui Șerban Nicolae.

”Vă doresc să aveți o persoană de sex feminin în familie care să fie lovită precum jandarmerița, să vedem atunci dacă mai sunteți așa îngrijorat de dezinformări”, a spus Șerban Nicolae, personaj faimos pentru derapajele sale verbale.

Șefii Jandarmeriei, prezenți azi la audieri, cred, la rândul lor, că au făcut bine atunci când au indus în eroare opinia publică.

”Referitor la aspectul cu fake newsul în ceea ce privește starea de sănătate a colegei mele, vreau să vă aduc la cunoștință că acela a fost primul diagnostic acordat la fața locului de către medicul prezent în Piața Victoriei. Mă bucur foarte mult că nu s-a confirmat acel diagnostic. Și mă bucur foarte mult că aceea a fost o știre falsă, vă spun cu toată sinceritatea. Am prezentat-o pentru că acela a fost primul diagnostic dat de un medic specialist prezent la fața locului. Totodată, vreau să vă aduc în atenție că și jandarmii sunt cetățeni, și ei au drepturi”, a spus Laurențiu Cazan.

”Dacă vorbim de dezinformarea opiniei publice, nu știu în ce măsură a reușit să realizeze asta purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române. El ia niște date primare din teren și le comunică, fie că a fost presiune mediatică, adică a trebuit să dea ceva”, a dat din colț în colț și șeful Jandarmeriei, teleormăneanul Ionuț Sindile.

Diagnosticul corect al faimoasei jandarmeriței Ștefania, care a rămas în urmă, alături de un coleg, și a fost agresată în Piața Victoriei, a fost pus de medicii de la spitalul Floreasca la doar câteva ore după evenimente.

Purtătorii de cuvânt ai Jandarmeriei au anunțat, în schimb, a doua zi, într-o faimoasă conferință de presă, că există în continuare riscul ca jandarmerița să rămână paralizată.