Senatorul PSD Virginel Iordache, plimbat cu elicopterul SMURD pentru că era ”stricat la stomac”

Virginel Iordache e senator PSD din 2016. Foto: PSD

Senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache a insistat să fie transferat cu elicopterul la București, cu toate că fusese diagnosticat deja de medicii suceveni cu o formă ușoară a unui enterovirus.

Elicopterul SMURD a fost pus imediat la dispoziția demnitarului, care a fost transferat de la Spitalul Județean Suceava la Institutul ”Matei Balș” din București, unde a primit același diagnostic: virus aerogen, dureri de cap, amețeli și diaree.

Potrivit ”Obiectiv de Suceava”, pesedistul Virginel Iordache (60 de ani), aflat la primul mandat în Parlamentul României, n-ar fi avut încredere în medicii care i-au pus primul diagnostic.

Sursa citată susține că Virginel Iordache „nu a ținut cont de recomandările medicilor suceveni, ba mai mult, le-ar fi vorbit urât și ar fi menționat în repetate rânduri că el nu va fi tratat aici, în provincie”.

Pe de altă parte, secretarul de stat Raed Arafat, șef al departamentului pentru Situații de Urgență, a negat faptul că ar fi autorizat transportul senatorului PSD ”stricat la stomac” cu elicopterul SMURD, de la Suceava la București. Arafat a spus că nu se afla în țară la data transferului.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.