Senatoarea Șoșoacă ar putea intra în cel mai mare partid din România

diana șoșoacă fără mască
Sursa: Antena3

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, n-ar spune nu din start unei eventuale cooptări a senatoarei Diana Șoșoacă, care acum este independentă, după ce a fost exclusă din grupul parlamentar AUR. Întrebat dacă a avut vreo discuție pe acest subiect cu Diana Șoșoacă, Ciolacu a negat, dar a spus că nu a văzut „derapaje” ale Dianei Șoșoacă.

„Nu cred că doamna Șoșoacă poate să strice relațiile PSD cu internaționala socialistă. N-am văzut-o că are derapaje. Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești, dar nu a existat această discuție. Nu mă pot ante-pronunța. Nici dânsa nu și-a manifestat intenția”, a declarat Marcel Ciolacu, într-un interviu la DC News.

Senatoarea Șoșoacă a fost exclusă din grupul parlamentar AUR după un moment în parlament în care susținea că vaccinul Pfizer „distruge matricea națională a poporului român”. „Puteți să mă amendați, puteți să faceți ce vreți, adevărul va ieși la iveală! Omorâti România pas cu pas, vaccinând femeile, care duce la sterlitate”, a spus Șoșoacă de la tribuna Parlamentului.

Propunerea excluderii din grupul parlamentar AUR a fost făcută de Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric.

„Domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercită mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, preciza Biroul Național de Conducere al AUR, după decizia de excludere.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.