Șemineul pe gaz transformă orice locuință într-o casă caldă și primitoare

semineu living

Secretul unei locuințe călduroase și confortabile stă în selectarea și montajul corespunzător al unui șemineu de calitate premium. Deși opiniile sunt împărțite cu privire la modelul perfect de șemineu, în final, cea mai potrivită alegere ține cont de tipul locuinței unde urmează să fie montat acesta și de stilul de viață al celor care, până la urmă, îl vor și folosi.

Ca să te bucuri de intimitatea și căldura oferite de o astfel de soluție de încălzire alternativă, trebuie să știi că, pe lângă varianta clasică a unui semineu lemne, există și alte modele care nu necesită muncă de întreținere tipică pentru un focar tradițional sau pentru un cos fum și aceasta se prezintă sub forma șemineului pe gaz!

Șemineul pe gaz este un model nu foarte des întâlnit sau atât de cunoscut printre clienți, dar care totuși este considerat a fi mai ușor de utilizat, dar și la fel de eficient precum un șemineu tradițional pe lemne. Se bazează pe un un sistem de încălzire pe gaz, conceput pentru a arde gaz natural de la rețea sau GPL. Instalarea nu necesită un coș de fum tradițional, ci doar un sistem de tuburi coaxiale asemănător centralelor termice, ce pot fi montate în afara peretelui clădirii sau pe acoperiș. În plus, aparatul nu are nevoie de o sursă de alimentare externă, deoarece acesta deține propriul sistem de putere.

Suplimentar acestor specificații tehnice, un aspect deloc de neglijat este designul șemineului pe gaz. Deschiderea mare și arhitectura specială a acestuia oferă o priveliște amplă asupra arderii flăcărilor, ardere special concepută pentru a oferi o imagine realistă, precum un șemineu cu lemne reale. La fel ca și în cazul unui semineu electric,  modelul pe gaz este de asemenea dotat cu telecomandă cu touch, pentru un control automat și perfect optimizat al procesului de ardere și reglare a flăcării pe înălțime. Telecomanda este prevazută cu termostat încorporat iar temperatura poate fi programată în avans, cu până la șapte zile. Pe lângă toate acestea, trebuie să amintim că designul modern și elegant, ușurința de utilizare și căldura pe care o emană, fac ca acest produs să se situeze în gama de top, ușor de încadrat în orice spațiu sau poveste de amenajare, reușind să transforme radical, orice locuință, într-o casă caldă și primitoare.

Pe langa șemineele pe gaz de interior, cu aspect asemănător celor tradiționale, în oferta profesioniștilor de la Șeminee Sibiu poți găsi și o gamă de șeminee decorative mobile, pe gaz, ideale pentru terase, grădini, evenimente în aer liber, restaurante, hoteluri. Acestea funcționează pe același principiu de ardere, cu posibilitate de control manual sau cu telecomandă. Partea superioară este confecționată din sticlă, beneficiind astfel de un plus semnificativ la capitolul design și funcționalitate. Pentru a putea fi mutat cu ușurință, acesta este dotat cu roți rezistente, care pot fi și blocate atunci când situația o impune.

Astfel, nu ne mai rămâne să adăugăm decât că, de oricare dintre variantele de șemineu ai avea nevoie, partenerii de la Șeminee Sibiu îți vor sta la dispoziție cu soluția ideală locuinței sau spațiului tău. În oferta acestora, te vei bucura să găsești o gamă variată de șeminee, pe lemne, gaz sau decorative, iar tu trebuie doar să suni la unul dintre numerele de contact de pe site-ul șemineesibiu.ro și să intri în legătură directă cu unul dintre specialiștii care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie.