Selly, despre Nordis: Regret că am promovat acest business. Am vrut să-mi iau un apartament acolo

selly

Foto: Captură video Kanal D

Selly este unul dintre influencerii care au promovat Nordis. Acesta spune că nu a fost plătit, ci a fost doar un barter, un schimb de servicii.

În 2021 a vrut să filmeze un videoclip, iar cei de la Nordis i-au pus la dispoziție recepția de la sediul lor central.

„La schimb au cerut două sau trei story-uri pe Instagram, nu mai știu exact, în care eu să promovez afacerea lor. (…)

Tot ce am spus în acel videoclip de promovare, că primești un randament anual garantat dacă cumperi un apartament la Nordis și-l dai în chirie, am spus pentru că am crezut cu adevărat atunci că investiția este una sigură. 

Așa părea pe hârtie. Este un model care în alte țări a funcționat. Evident, atunci când este făcut cu bune intenții și cu oameni serioși în spate. Numai că, din păcate, în cazul de față, se pare că avem de-a face cu altceva, după cum a dezvăluit Recorder. (…)

Și eu regret că am promovat acest business uitându-mă acum în spate. Repet, la momentul respectiv n-am avut niciun indiciu, nici eu, nici nimeni altcineva, că ar putea fi vorba de o fraudă la mijloc, de orice fel.

Poate doar dacă eram vreun expert în imobiliare sau să fi avut informații din interior să fi știut ceva, dar n-a fost așa”, a declarat Selly, pentru hotnews.ro.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version