Șeful de la Protecția Consumatorului, după ce a văzut cât costă o apă plată pe litoral: „Dacă Costineștiul ar fi arătat ca Nisa”

FOTO: igorovsyannykov/Pixabay.com
FOTO: igorovsyannykov/Pixabay.com

Șeful ANPC, Paul Anghel, a remarcat prețurile foarte mari din supermarket la apă. O sticlă de 1,5 litri costă la Costinești 16 lei.

Director general în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, a evidențiat într-o postare pe Facebook cum prețul unei sticle de apă poate sări de la aproximativ 2,5 lei la 16 lei în stațiunea de la Marea Neagră. 

„Lungul drum al unei banale sticle de apă plată de la aproximativ 2,5 lei într-un supermarket la 16 lei în Costinești(stațiunea tineretului).

La Nisa într-un supermarket o apă de 1,5l costă aproximativ 0,58 euro~ 2,9 lei….Dacă Costineștiul ar fi arătat ca Nisa….. spunea un clasic în viața”, a comentat Paul Anghel pe Facebook.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.