Șeful de la Protecția Consumatorilor lăuda pensiunea Ferma Dacilor, care a ars: „Prietenul meu pune România în farfurie”

Foto: Facebook Horia Constantinescu

Horia Constantinescu, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, lăuda pe Facebook pensiunea Ferma Dacilor, unde cel puțin 6 oameni au murit într-un incediu produs în a doua zi de Crăciun.

Postarea a fost publicată pe Facebook de președintele ANPC la data de 21 octombrie.

În mesajul său, Horia Constantinescu mai spune că este prieten de 31 de ani cu patronul.

„Ferma Dacilor, idee românească, produse românești, peisaje unice și oameni minunați.

Pentru idiocrați și hateri: acolo unde efortul, calitatea, ambiția și rezultatele merită promovate, o voi face, indiferent de discuțiile de doi lei, lansate în spațiul public.

Sunt prieten cu proprietarul de aproape 31 de ani. Cunosc acest proiect, încă din 2007, de când era o simplă idee.

Dacă fiecare dintre noi s-ar gândi la produsele românești, măcar jumătate din cat o fac producătorii, acestea ar avea o șansă mult mai mare, în fața celor străine.

Vă pot spune, cu mâna pe inimă, că jumări, ca aici, nu găsiți nicăieri, în lume.

Brânzeturile sunt producție proprie, ca de altfel 99 la sută dintre produse.

Această reclamă este în schimbul prieteniei, recunoașterii meritelor și faptului că prietenul meu pune România în farfurie.

PS am adaugat dulceata de… ROȘII!”, a scris Constantinescu în mesajul său.

Foto: Facebook Horia Constantinescu

Pensiunea Ferma Dacilor nu avea autorizație pentru securitate la incendiu. 6 persoane, printre care și un copil, au murit arse.

Alte 2 persoane sunt date dispărute, iar 2 persoane au suferit arsuri la brațe și față și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Fondatorul pensiunii Ferma Dacilor este Cornel Dinicu, un personaj foarte controversat, care a ajuns în atenția autorităților de mai multe ori de-a lungul timpului, fiind suspectat de comiterea mai multor infracțiuni.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version