Secretara-șefă a Universității de Medicină și Farmacie din București a fost găsită moartă

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

Secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti, Vali Cătălina Matei, care fusese dată dispărută, a fost găsită moartă, miercuri seară, într-un lac din Capitală. 

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

”În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, femeia în vârstă de 43 de ani care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi a fost găsită fără viaţă, într-un lac din Capitală”, a transmis, miercuri seară, Poliţia Capitalei.

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti, Matei Vali Cătălina, a fost dată dispărută, miercuri, după ce a plecat de dimineaţă de acasă, din Sectorul 2, şi nu s-a mai întors.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.