Se suspendă emiterea rovinietelor. Anunț important pentru șoferi de la CNAIR

punct de trecere

Noul punct de trecere de la Nădlac. Foto: adevarul.ro

Emiterea rovinietelor va fi suspendată în data de 11 martie, de la ora 00:00, timp de 3 ore, a anunțat Compania Națională de Adminitrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). De asemenea, în intervalul 11-21 martie, rovinieta nu va putea fi cumpărată prin SMS.

Astfel, începând cu data de 11 martie, ora 00:00, pentru o perioadă de aproximativ 3 ore, emiterea rovinietelor în punctele de distribuție, prin intermediul portalurilor web, al aplicațiilor pe telefon sau al dispozitivelor de procesare a plăților numerar/electronice (terminale) nu va fi posibilă.

Acest lucru este necesar pentru actualizarea informațiilor privind perioadele de valabilitate ale rovinietelor și a nivelului tarifelor pentru acestea în Sistemul Informatic de Emitere, Gestiune, Monitorizare și Control al Rovinietei – SIEGMCR.

Totodată, compania transmite că, din data de 11 martie, emiterea rovinietei prin SMS va fi suspendată până la data de 21 martie, ca urmare a modificărilor ce trebuie realizate la în fluxul de emitere de către dezvoltatorul aplicației.

Noile tarife pentru rovinietă sunt următoarele:

Sursa: CNAIR

Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version