Se reunește ABBA: Primele melodii noi după 35 de ani

ABBA. Foto: Wikimedia Commons

Celebra formație suedeză a anunțat că va realiza un turneu și va lansa două melodii noi. Este pentru prima oară când ABBA va produce muzică nouă în ultimii 35 de ani.

Vestea a fost anunțată pe contul de Instagram al trupei: ”Faptul că am hotărât să mergem în turneu a avut o consecință neașteptată. Toți patru am simțit că, după 35 de ani, ar fi amuzant să ne unim din nou forțele în studioul de înregistrări. Așa că am făcut-o. A fost ca și cum timpul ar fi stat pe loc, o experiență foarte fericită”.

Două noi cântece au fost deja înregistrate de celebra formație ABBA, iar unul dintre ele va fi difuzat în decembrie.

”Noi avem o vârstă, însă cântecele sunt noi”, au mai scris cei patru componenți ai trupei, Agnetha, Benny, Bjorn și Anni-Frid.

Grupul a anunțat, de curând, că va susține concerte virtuale, sub numele ”Abbatars”, membrii trupei urmând să fie reprezentați sub forma unor holograme, începând cu anul viitor sau în 2020.

”Ne-au fotografiat din toate unghiurile posibile, ne-au pus să facem fel de fel de grimase în fața camerelor, ne-au pictat puncte pe fețe, ne-au măsurat capetele”, a povestit Bjorn Ulvaeus, care a ajuns la vârsta de 72 de ani.

”Craniul nu se schimbă odată cu înaintarea în vârstă, chiar dacă restul corpului se duce de râpă”, a mai spus Bjorn.

ABBA a vândut peste 400 de milioane de albume în toată lumea, însă nu au mai susținut niciun concert din 1986, cu excepția unei scurte apariții la o petrecere privată, în 2016.

Trupa s-a despărțit în 1982, după ce a dominat scena disco vreme îndelungată, cu hituri precum Waterloo, Dancing Queen, Mamma Mia sau Super Trouper.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.