Se însoară Prințul Nicolae. Cine este Alina-Maria Binder, viitoarea sa soție?

După scandalul copilului ilegitim, Principele Nicolae pare să își fi găsit liniștea alături de Alina-Maria Binder. Foto: Facebook

Nicolae Medforth-Mills (32 de ani), nepotul Regelui Mihai și fost Principe al României, se va căsători cu Alina-Maria Binder, în vârstă de 29 de ani.

Cei doi se vor căsători în vara anului viitor. Prințul Nicolae a făcut cererea în căsătorie luna trecută, în timpul unei vacanțe petrecute de cei doi în Cornwall.

Alina-Maria Binder a studiat la Colegiul Național I.L. Caragiale și apoi a absolvit Școala de Muzică și Arte Plastice din București. A urmat și cursurile Academiei de Studii Economice și are un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA.

Tânăra este pasionată de aviație, fiind responsabilă de relația cu presa pentru Asociația Aviatorilor.

Alina-Maria Binder a avut, în trecut, o relație cu Sebastian Blaga, fiul politicianului Vasile Blaga. Relația cu Nicolae ar fi început-o în urmă cu puțină vreme, deși cei doi se cunoșteau de mai multă vreme. În luna mai a anului 2015, Alina-Maria Binder a participat la Maratonul Regal de la Palatul Elisabeta, condus de Prinţul Nicolae.

Regele Mihai i-a urat nepotului său fericire și pace sufletească, dar și puterea de a lua decizii corecte. Chiar și așa, Majestatea Sa a menţionat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de Orincipe al României şi calificativul de Alteţă Regală, precum şi decizia de a-l scoate pe Nicolae din linia de succesiune rămân neschimbate.

Regele a luat această decizie după ce fosta iubită a Prințului, Nicoleta Cîrjan, a declarat că fetița pe care a născut-o anul trecut este copilul lui Nicolae. Prințul a negat acest lucru.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.