Se deschide al treilea magazin IKEA din România

locuri de munca la IKEA Romania
FOTO: mastrminda/Pixabay.com

Cel mai mare retailer mondial de mobilier și decorațiuni pentru casă, IKEA, anunță că va deschide, pe 8 iunie 2023, al treilea magazin din România. Este vorba despre cel de la Timișoara. Acesta va fi cel mai sustenabil magazin IKEA din sud-est atât în ceea ce privește standardele de construcție, cât și prin operațiunile de business.

Magazinul se află la intrarea în orașul Timișoara, pe un teren ce aparține de comuna Dumbrăvița.

„Suntem foarte bucuroși să anunțăm faptul magazinul IKEA Timișoara este pregătit pentru a întâmpina primii clienți pe 8 iunie. Este un moment deosebit de important pentru noi.

Noul magazin aduce investiții de peste 60 de milioane de euro pe piața locală și reflectă dorința noastră de a le oferi locuitorilor din partea de vest a țării un magazin de înaltă calitate și o experiență IKEA completă.

Ne propunem să le oferim clienților noștri posibilitatea de a duce o viață mai bună, mai plăcută și mai sustenabilă acasă, într-un mod cât mai accesibil”, a declarat Nicoletta Muscinelli, Market Manager, IKEA Timișoara.

Magazinul are o suprafață de 26.000 de metri pătrați și va oferi o gamă largă de 83.000 de produse de amenajare a locuinței.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.