Se caută zeci de directori pentru mai multe magazine din țară. Ce condiții se cer

FOTO: geralt/Pixabay.com
FOTO: geralt/Pixabay.com

Magazinele Pepco au în această perioadă mai multe anunțuri de angajare pentru centre comerciale din mai multe orașe din țară. Se caută peste 20 de directori de magazin.

Se oferă „pachet salarial atractiv, bonusuri motivante, bonuri de masă, discount de angajat de până la 25% la produsele Pepco, program de lucru flexibil, dezvoltarea profesională și oportunități de promovare, suport din partea unei echipe prietenoase”.

Care sunt atribuțiile? Cel care se angajează pentru un post de direct se ocupă de realizarea bugetului de vânzări, asigură „un nivel corespunzător de customer service”, are grijă de „respectarea standardelor de merchandising ale companiei, implementarea adecvată a promoțiilor sau pregătirea și participarea la derularea inventarelor”.

Se cere studii medii, însă studiile superioare sunt un avantaj. De asemenea, printre altele, se mai cere abilitate de „a planifica și atinge obiective pe termen mediu sau lung, spirit de echipă și aptitudini organizatorice, rezistență la stres și orientare către client, cunoștințe de operare calculator”.

Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Tot Pepco mai caută și casieri pentru mai multe magazine din țară. Printre atribuții se numără: „asigurarea unui nivel corespunzător de customer service prin servirea amabilă și rapidă a clienților, operarea caselor de marcat, încasarea banilor și efecturarea tuturor rutinelor legate de numerar, recepționarea livrărilor de marfă, expunerea produselor respectând standardele de merchandising ale companiei”.

Se cere studii medii, amabilitate în relația cu clienții, punctualitate și dorința de a lucra în echipă. Se oferă „pachet salarial atractiv, bonusuri motivante, bonuri de masă și discount de angajat de până la 25% la produsele Pepco”.

Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

FOTO: geralt/Pixabay.com

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.