Se caută stewardese în România. Salariul net e de 2.200 de dolari

O companie de recrutare caută stewardese în România, pentru compania aeriană Flynas din Arabia Saudită. Vor fi făcute două selecții: una va fi la Cluj Napoca, pe 25 septembrie, iar alta la Iași, pe 27 septembrie.

Potrivit anunțului, compania aeriană Flynas oferă un slariu mediu lunar net de aproximativ 2.200 de dolari (nu sunt impozite sau taxe pe salarii), contract de muncă pe o perioadă de 2 ani, cu posibilitate de prelungire.

De asemenea, Flynas mai oferă și gratuitate la cazare și masă, la uniforme, la transport către și de la locul de muncă, la asigurare medicală și asigurare în caz de accidente valabile oriunde în lume, training gratuit, 30 de zile de concediu/an și alte beneficii.

Cerințele obligatorii pentru candidate sunt: vârsta minimă de 22 ani, studii liceale finalizate, fluenţă în cunoașterea limbii engleze (scris și vorbit), aspect plăcut, greutate proporţională cu înălţimea, fără tatuaje, pierce-uri sau cicatrici la vedere, înălţime minimă 160 cm, abilitate de a înota 50 de metri.

Persoanele interesate să participe la selecțiile finale cu reprezentanții FLYNAS de la Cluj Napoca sau Iași trebuia să completeze un formula (AICI) și să trimită pe adresa de e-mail  recrutare@rsc-consulting.ro Curriculum Vitae Europass și o poză full body în format digital.
Potrivit anunțului, RSC CONSULTING este fondatorul Școlii de stewardese UNIVERSIFLY acreditată de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română și a instruit peste 600 de tineri.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.