Se caută bone și îngrijitori de bătrâni în Anglia. 2.500 de euro, experiența nu e necesară

Românii care își doresc să lucreze ca îngrijitori de bătrâni sau de copii în străinătate au la dispoziție sute de locuri de muncă scoase la concurs în această perioadă în Marea Britanie.

Pentru cele mai multe dintre aceste locuri de muncă experiența anterioară nu este obligatorie. Salariile lunare ajung până la 2.500 de euro, iar unii angajatori oferă mese gratuite.

Iată câteva dintre cele mai interesante locuri de muncă:

1. O companie de recrutare caută 20 de infirmieri și de îngrijitori care să lucreze în azile de bătrâni din Marea Britanie. Locurile de muncă sunt full time.

Salariul este cuprins între £7.2 – £8.5/oră, ceea ce înseamnă un venit net cuprins între £1.113/lună și £1.516/lună (adică 1.425 – 1.941 de euro).

Trainingul inițial e plătit angajator, iar contractul se semnează din țară. Uniformele de muncă sunt oferite gratuit de angajatori. Angajatul va avea asigurare de sănătate și contribuție la pensie.

Unii dintre angajatori oferă și decontarea biletului de avion, pauze plătite și o masă gratuită pe tură.

Candidații trebuie să fie persoane sociabile, comunicative și dinamice, cărora să le facă plăcere să interacționeze cu persoanele vârstnice sau care au dizabilități. Experiența în domeniu nu este obligatorie, însă angajații trebuie să cunoască limba engleză la nivel mediu, conversațional.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

2. O agenție de recrutare caută 30 de îngrijitoare, infirmiere și asistente medicale care să lucreze în azile private de bătrâni.

Angajații trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversațional. Experiența în domeniu nu este obligatorie: e suficient ca persoana să fi avut grijă de cineva în vârstă în cadrul propriei familii / altei familii.

Plata brută pentru îngrijitori e de minimum £7.40/ oră pentru nivelul entry level (approx £14.600/an brut, adică 1.557 euro pe lună brut), cu creștere după 6 luni și încă o dată după 12 luni.

Asistenții medicali care au cunoștințe avansate de engleză primesc de la £15/oră, adică aproximativ £ 30.000/ an brut (adică 3.200 euro pe lună brut).

Concediul de odihnă este plătit (până în 28 de zile libere pe an).

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

3. O agenție de plasare a forței de muncă este în căutarea a 50 de persoane care să lucreze ca bone pentru copii în Marea Britanie.

Candidații trebuie să cunoască limba engleză la nivel mediu.

Se oferă: permis de rezidență pe perioadă nelimitată în Marea Britanie, pensiune totală (cazare şi masă) și salariu începând de la 800 euro / lună net, în funcţie de experienţă, orele de muncă şi vârsta copiilor cu care angajații vor lucra.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

4. O companie de recrutare caută 30 de persoane care să lucreze ca îngrijitori la domiciliu. În funcție de numărul orelor lucrate salariul este de 1.200 – 1.562 de lire net pe lună (adică 1.440 – 1.875 euro net pe lună).

Jobul presupune deplasarea la domiciliul bătrânilor pentru a le oferi îngrijire personală. Experiența în domeniu nu este obligatorie. Se cere cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional. Perioada de training este plătită de angajator.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

5. O companie de recrutare caută 50 de persoane care să îngrijească copii în Marea Britanie.

Agenția de recrutare pune la dispoziție 3 tipuri de programe de muncă pentru îngrijirea copiilor în Anglia:
– Au Pair
– Mother Help
– Child Care (îngrijire copii în clinici specializate)

A. În cadrul programului Au Pair se lucrează până în 25 de ore pe săptămână şi se câștigă bani de buzunar între 70 – 150 lire / săptămână. Candidații nu trebuie să aibă experiență în îngrijirea copiilor și nu au cheltuieli de cazare și mâncare deoarece acestea sunt oferite gratuit de familia gazdă.

Principalele responsabilități: îngrijirea copiilor familiei gazdă, însoțirea lor la şcoală sau grădiniţă, hrănirea copiilor, realizarea de activități distractive alături de copii, menaj uşor în casă (ștergerea prafului, dat cu aspiratorul).

Candidații nu au statut de angajat, ci de membru al familiei. Vor fi cazați într-o cameră separată cu tot ceea ce este necesar pentru a se simţi confortabil. Vor lua masa împreună cu familia şi vor avea asigurare medicală plătită de familia gazdă. Vor însoţi familia în excursiile sale.

B. Programul Child Care (în clinici specializate), se adresează atât persoanelor cu experiență în acest domeniu, cât și celor fără experiență. Toate persoanele interesate să lucreze în acest domeniu beneficiază de formare profesionala specializată la locul de muncă.

Sarcini: îngrijirea copiilor / a tinerilor internati în clinici medicale specializate private. Se încheie contract de muncă, veniturile fiind de minimum 6,70 lire /oră și de maximum 8 lire / oră la finalizarea stagiului de pregătire (în acest ultim caz, salariul ajunge la 1.638 de euro pe lună).

Orele suplimentare sunt plătite extra. Concediul este de 28 de zile pe an.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

6. O companie de recrutare caută 35 de persoane care să îngrijească bătrâni la ei acasă. Salariul este de 1.900 – 2.000 de lire pe lună (adică 2.430 – 2.560 de euro pe lună).

Contractul se încheie pe o perioadă nedeterminată. Angajații sunt cazați în camere separate. Masa este asigurată gratuit. Concediul plătit este de 28 de zile pe an.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

7. O agenție de plasare a forței de muncă este în căutarea a 10 persoane care să lucreze ca îngrijitori de bătrâni în Anglia. Salariul este de 2.000 de lire pe lună (2.560 de euro).

Deși reprezintă un avantaj, experiența sau calificările nu sunt esențiale, deoarece angajații vor beneficia de formare profesională. Uniformele se oferă gratuit.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă. Pizza Hut angajează persoane fără experiență
Locuri de muncă în Spania și Italia. Se caută și cupluri, salariile ajung la 2.200 de euro
Se caută șoferi de TIR, inclusiv fără experiență. Salarii de 3.000 de euro