Scrisoare găsită după Revelion într-un club de noapte, virală pe internet

scrisoare club de noapte
Foto: PRYZM / Facebook

În dimineața zilei de după petrecerea de Revelion, cei care au făcut curățenie în clubul PRYZM din Nottingham, Marea Britanie, au găsit o scrisoare de dragoste prin care un anume Josh primea o veste grozavă de la iubita lui, Sarah, relatează publicația locală nottinghampost.com.

Pe plicul în care se afla scrisoarea era scris numele lui Josh, alături de câteva instrucțiuni: scrisoarea nu trebuia să fie deschisă decât la 12 noaptea.

Scrisoarea, redactată în versuri, începea prin rememorarea anilor speciali pe care cuplul i-a avut împreună, iar apoi Sarah îi explica lui Josh de ce nu l-a putut însoți la petrecerea de Revelion: „Există un motiv pentru care nu am putut veni cu tine în această seară / Am cerut ca scrisoarea să-ți fie dată la 12 noaptea / Sper ca atunci când o vei citi să fii cuprins de bucurie – întrebarea este: e fată sau băiat?”.

După descoperirea scrisorii, managerul clubului de noapte Tom Dodd a lansat un apel pe pagina de Facebook a clubului, întrebând: „Josh știe?”.

Postarea a primit peste 12.000 de distribuiri, 15.000 de aprecieri și 9.500 de comentarii.

Deși unii internauți au pus sub semnul întrebării autenticitatea scrisorii, managerul clubului susține că este este cât se poate de reală.

„Unul dintre oamenii de serviciu mi-a adus plicul în birou în timpul curățeniei. Deoarece era sigilat nu știam dacă să îl deschidem sau nu, însă până la urmă am fost prea curioși. Apoi ne-am pus întrebarea: din moment ce plicul era lipit, a apucat Josh să primească mesajul? Așa că am luat decizia să punem scrisoarea pe rețelele de socializare ca să îl găsim pe Josh”, a povestit managerul.

„Ne-au contactat oameni din întreaga lume. Postarea a ajuns până acum la 3 milioane de oameni. Au existat câteva persoane care au susținut că sunt Josh, dar acum nu știm cum să-l identificăm pe cel real. Am decis că oricine poartă numele Josh ori Sarah poate intra gratis în club în nopțile de vineri și sâmbătă din acest weekend. Sperăm să îi oferim scrisoarea proprietarului ei de drept!”, a mai spus el.

scrisoare club de noapte
Foto: PRYZM / Facebook
scrisoare club de noapte
Foto: PRYZM / Facebook
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.