Școala online de limba engleză Novakid.ro, creștere de 800% în 12 luni a numărului de ore predate lunar

În vara anului 2021, platforma Novakid intra pe piața din România, inovând în profunzime învățământul digital autohton. La 12 luni diferență, platforma care promovează engleza ca a doua limbă vorbită anunță rezultatele pentru perioada iunie 2021 – mai 2022.

La www.novakid.ro, peste 2.000 de profesori cu experiență, vorbitori nativi ai limbii engleze, se folosesc de cele mai eficiente tehnici de predare (metoda dialogului, metoda de răspuns fizic total etc.), pe o platformă dinamică, în care inteligența artificială și realitatea virtuală sunt instrumente de bază ale procesului de predare.

De 7 ori mai mulți abonați la lecțiile online de engleză Novakid

În luna octombrie 2021, Max Azarov, co-fondator și CEO al Novakid, anunța targetul de 100.000 de cursuri pe piața românească până la sfârșitul lui 2021, cu perspectiva de creștere accelerată în 2022.

Acest target a fost depășit, căci în ultimele 12 luni, numărul abonaților activi Novakid s-a mărit de 7 ori. De asemenea, în anul curent au ajuns să fie predate lunar 150.000 de lecții de engleză, creșterea în ritm lunar fiind de 800% comparativ cu 2021.

De la momentul demarării operațiunilor în România, de la 1.100 lecții simultan susținute pe platformă s-a ajuns la un număr de 2.000 lecții realizate în același timp, cumulate cu peste 5.000 de ore de videoconferințe procesate zilnic.

Mai mult, comunitatea de părinți Novakid a devenit foarte activă pe parcursul primului an pe piața locală, iar dovada stă în faptul că fiecare al doilea pachet de cursuri achiziționat la Novakid.ro are la bază o recomandare a unui părinte care a deschis deja un abonament pentru copilul său pe Novakid.ro.

Novakid Game World, o premieră în metodologia de predare

Novakid s-a preocupat constant de nevoile și interesele studenților săi, înțelegând totodată impactul pozitiv pe care îl are învățarea ludică asupra copiilor. A lansat astfel Novakid Game World (NGW), primul produs inovator de pe piața globală ESL (engleza ca a doua limbă), care oferă atât profesorilor, cât și studenților cu vârste între 4 și 12 ani un ecosistem cuprinzător de instrumente pentru însușirea limbii engleze, prin „lumi” educaționale online.

Bazat pe tehnologii de educație prin joc (gamification), conceptul NGW cuprinde un sistem de recompense captivant, gândite special pentru a crește implicarea elevilor și a îmbunătăți studiul prin descoperire.

Efectele unui sistem orientat spre nevoile copiilor: Novakid Magic Academy

Copiii de 4-12 ani sunt conectați la dispozitivele digitale, iar echipa Novakid a decis să valorifice acest interes pentru ca cei mici să-și aprofundeze cunoștințele de engleză.

Novakid Magic Academy este un alt produs original Novakid, bazat pe ateliere de studiu interactive, menite să accentueze abilitățile de citire și vorbire ale elevilor.

Cifrele din perioada octombrie 2021 – martie 2022 au arătat că studenții înscriși la Novakid Magic Academy, comparativ cu studenții înscriși într-un curriculum fără fir narativ, prezintă un succes cu 46% mai mare în ceea ce privește abilitățile de citire, cu 21% mai mare în cazul abilităților de vorbire, iar performanța competențelor de ascultare este și ea cu 16% mai mare.

Despre Novakid

Novakid, platformă online de limba engleză pentru copii, a fost fondată în 2017, în Silicon Valley (SUA), de Max Azarov, Dmitry Malin și Amy Kroveletskaya. În 2021, peste 2,6 milioane de cursuri au fost predate unui număr de aproximativ 200.000 de studenți din 49 de țări. În orele de vârf, sunt predate simultan peste 2.000 de lecții.

Programul educațional Novakid ESL (engleza ca a doua limbă) respectă Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL) și a fost dezvoltat ținându-se cont de interesele și vârstele individuale ale copiilor. Novakid folosește tehnologii de educație prin joc (gamification) și realitate virtuală, pentru a crea un mediu propice vorbirii limbii engleze și îi ajută pe copiii din întreaga lume să studieze într-un mod distractiv și interesant.

Metoda unică Novakid de evaluare a progresului (peste 1.500 de parametri, testare A/B și alte componente ale unei abordări bazate pe analiza datelor) permite profesorilor să adapteze programul în funcție de nevoile și interesele individuale ale fiecărui copil.

Site oficial: https://www.novakid.ro