Schimb de insulte între Carmen Dan și Mihai Tudose: ”Bădăran, oportunist și securist”

Carmen Dan, fostul ministru de Interne al României. Foto: gov.ro

Carmen Dan, fosta secretară a unei școli din Videle ajunsă ministru de Interne, i-a dat replica fostului premier și coleg de partid Mihai Tudose, care o numise ”mincinoasă, agresivă și incompetentă”.

Carmen Dan, una dintre cele mai importante piese în jocul politic al liderului PSD Liviu Dragnea, a fost aspru criticată ieri atât de Tudose, cât și de chestorul Cătălin Ioniță, care a vorbit despre ”situaţia extrem de gravă în care se găseşte Ministerul Afacerilor Interne sub conducerea actualului ministru”.

”Domnul Ioniță e un domn care și-a dorit să fie personaj”, a spus Carmen Dan, după ce ieri îl acuzase pe acesta că ”își pune uniforma în cap”.

„E adevărat că prins culoare și a ținut morțiș să se penibilizeze și domnul Tudose, că e plină politica românească de domnișori din ăștia frustrați care știu să lupte cu femeile jignind. Am să-i răspund scurt, pe înțelesul dânsului: bădăran, oportunist, securist. Nu neapărat în ordinea asta. Alegeți dumneavoastră ordinea”, a spus ministrul de Interne despre fostul premier, care o numise ”mincinoasă, agresivă și incompetentă”.

Carmen Dan i-a mai numit pe cei doi ”doctori în fariseism”.

Tudose, acum la partidul Pro România, a precizat ieri că în perioada în care a fost premier a dorit să o înlăture pe Carmen Dan de la conducerea ”Internelor”, însă mișcarea nu a fost apreciată în interiorul PSD.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.