Scandaluri violente cu pietre și bâte în mai multe locuri din țară

Nouă persoane au fost reținute în urma unui conflict care a avut loc duminică seară în cartierul bucureștean Rahova. Polițiștii au fost nevoiți să folosească focuri de armă pentru a opri scandalul.

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 20:45, oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 20:45. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și echipe ale Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi. Poliția Capitalei spune că s-a folosit și armamentul din dotare, însă fără a fi înregistrate persoane rănite.

Incidentele au avut loc după ce a fost organizată o petrecere în stradă.

Un scandal cu multă violență a avut loc pe o stradă din Săcele, județul Brașov. A fost nevoie de mai multe echipaje de poliție pentru a-i calma pe cei care au pornit scandalul. Bătaia ar fi pornit după ce mai multe persoane au băut alcool.

Polițiștii au identificat 18 persoane implicate în conflict. Acestea au fost duse la audieri. În urma conflictului, șase persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului. O persoană a fost transportată la spital, dar a refuzat internarea.

Unul dintre polițiști a tras două focuri de armă în plan vertical pentru a stabili ordinea.

Un alt conflic a avut loc și în cartierul Mimiu din Ploiești. Forțele de ordine au fost chemate în urma unul apel la 112 pentru a aplana un conflict între mai multe persoane. La sosirea echipajelor, oamenii au intrat în curte și au început să arunce cu diverse obiecte în polițiști, relatează ziarul Incomod.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.