Scandal pe litoral. Un tren a avut locuri în toaletă

FOTO: GreatNews.ro
FOTO: GreatNews.ro

CFR a vândut 500 de bilete pentru o garnitură care avea la dispoziție un singur vagon. Trenul circula pe ruta Mangalia-Constanța, iar o parte dintre ei au plecat cu alte mijloace de transport.

Potrivit Digi24.ro, a fost nevoie de intervenția poliției pentru a-i calma pe oamenii care n-au mai vrut să lase trenul să plece din stația Eforie Nord.

Potrivit unui martor, unii pasageri au fost nevoiți să stea în toaleta trenului ca să poată urca mai mulți călători.

O altă situație neplăcută în care un tren CFR a fost în centrul atenției a avut loc în gara din Bârlad. Un tren interregio, care a plecat din Gara de Nord București spre Iași, a trecut cu viteză prin stația din Bârlad. Abia după 200 de metri mecanicul a frânat, iar oamenii din tren și oamenii de pe peron nu știau ce se întâmplă.

Potrivit Digi24, inițial se crezuse că trenul a rămas fără frâne, însă mecanicul pur și simplu a ratat gara din neatenție.

Printr-un comunicat de presă, CFR a transmis că urmează o comisie de cercetare să analizeze cauzele care au condus la această situație, iar călătorii nu au fost puși în pericol.

Trenul şi-a reluat circulaţia cu 116 minute de întârziere.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.