Scandal între liberali. Rareș Bogdan, despre Ludovic Orban: ”Și-a închipuit că e câinele alfa”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, l-a atacat pe președintele partidului, Ludovic Orban, acuzându-l că vrea să conducă de unul singur și că regretă că nu i-a cerut demisia.

”Partidul a fost condus de un singur om, de Ludovic Orban”, a declarat Rareș Bogdan într-un interviu pentru Aleph News.

”E primul președinte de partid din ultimii 30 de ani, care a pierdut alegerile și care a rămas în funcție, ceea ce este anormal”, a adăugat fostul realizator TV.

”Regret că a doua zi dimineața, după alegerile parlamentare, nu am ieșit cu Robert Sighiartău, cu Florin și ceilalți să cerem demisia președintelui PNL pentru că a dus partidul la pierderea alegerilor”, a completat Rareș Bogdan.

”Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre la Palatul Victoria și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate.

Să ne înțelegem. El nu e un om rău. El e un premier care a fost bun într-o perioadă înfiorătoare pentru România. Eu îi contest modul în care a condus și modul în care a fost discreționar în decizii. El nu a consultat partidul când a vorbit despre un ministru. A venit cu o listă pe care a supus-o votului”, a mai precizat Bogdan, pentru sursa citată.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.