Scandal în ședința PSD. Un protestatar a intrat în sală și i-a huiduit pe cei prezenți

scandal psd brăila
Bărbatul care a intrat în sala de ședințe și a strigat "Jos PSD". Foto: Captură Facebook

Un scandal a izbucnit în timpul ședinței PSD de la Brăila, unde au loc alegeri în filiala județeană a partidului, după ce un protestatar a reușit să intre în sala de ședință și i-a huiduit pe cei prezenți.

Momentul s-a petrecut în timp ce președintele interimar al PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, ținea un discurs la începutul ședinței.

Ion Rotaru tocmai enumera realizările Guvernului PSD, spunând că printr-o ordonanță de urgență a fost crescută alocația pentru copii de la 84 la 150 de lei, când din spatele sălii s-a auzit vocea unui bărbat care a început să îi huiduie pe membrii PSD.

„Huuuooo, PSDu’, jos PSDu’! Ați trădat țara, ați trădat țara”, a strigat protestatarul.

„Vă rog să evacuați cetățeanul acesta care ne perturbă activitatea”, a spus Ion Rotaru.

„Ați trădat copiii, n-au ce să mănânce, n-avem case, huuuooo”, a mai apucat să strige bărbatul, înainte de a fi dat afară.

„Ieși domne afară, nesimțitule”, i-a strigat cineva, în timp ce protestatarul era evacuat și striga „fără violență”.

„Da, haideți să continuăm. Mai avem și astfel de incidente, așa înțeleg unii să se manifeste. Noi am avut întotdeauna atitudini pozitive, civilizate și normale la asemenea evenimente”, a reacționat senatorul PSD.

Momentul poate fi văzut începând de la minutul 2:

În paralel, câteva zeci de persoane au protestat în afara sediului PSD din Brăila unde au avut loc alegerile.

Oamenii au scandat împotriva partidului și a liderilor săi: „Codrine, ieși afară, Codrine!”, „Huuooo”, „Ăsta e cadoul vostru (o pereche de cătușe – n.r.)!”, „Hoților!”, „Penalilor!”.

Liviu Dragnea nu a fost prezent la ședința de la Brăila din cauza problemelor de sănătate. Sâmbătă, 16 martie, după ce a ținut un discurs la Snagov, unde au avut loc alegeri în filiala Ilfov, Liviu Dragnea a fost dus de urgență la spital de șoferul său, din cauza unor dureri puternice de spate.

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, a declarat că medicii i-au pus lui Liviu Dragnea un diagnostic de dublă hernie de disc.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.