Sărbătorile vin! Ornamente de iarnă în formă de chiloți într-un mic oraș din România

FOTO: Paginaolteniei.ro
FOTO: Paginaolteniei.ro

Imagini cu ornamente de iarnă montate de primăria unui oraș din România au ajuns virale pe internet. Acestea seamănă cu o pereche de chiloți, sunt de părere o parte dintre locuitorii orașului. Este vorba despre Filiași. Însă primarul nu este de aceeași părere.

„Lucrurile nu stau chiar așa. Dacă vrei să fii răutăcioas, poți să le asemeni cu un obiect de lenjerie intimă. Mie nu mie se pare că este așa.

Am cumpărat aceste decorațiuni anul acesta, aveam doar două bucăți în această situație. Am avut o discuție cu cei care le-au adus, care au făcut caietul de sarcini, s-au ales mai mult forme.

Comparația cred că este forțată”, a declarat primarul orașului Filiași, Ilie Gheorghe, pentru Hotnews.ro.

Potrivit Digi24, după ce pozele au devenit virale pe internet, responsabilii cu îmbodobitul orașului cu ornamente de sărbătoare s-au întors pe teren pentru a le reașeza.

Primarul a spus despre cei care au râs de ornamente că le-au privit în mod bășcălios, însă, „dacă e să privești din punct de vedere tehnic, în secțiune, reprezintă un trunchi de con”.

Pentru îmbodobirea Filiașului cu figurine și ornamente de sărbătoare s-a acordat un buget de 60.000 de lei.

Situația a fost semnalată de Paginaolteniei.ro.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.